Monday, 11 April 2011

PROGRAM MOTIVASI "FIRST TOUCH"..HARI SEBENAR KEJADIAN

Kumpulan kami merupakan pelajar Bimbingan dan Kaunseling Semester 5 merupakan mahasiswa/i Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) di bawah tunjuk ajar pensyarah kami iaitu En. Abd. Aziz bin Mohd Yatim..tunjuk ajar daripada beliau En. Abd. Aziz cukup memberi kami suatu ilmu yang cukup bermakna untuk kami aplikasikan apabila bergelar kaunselor kelak..apa yang diterapkan oleh beliau kepada kami adalah lebih kepada latihan secara praktikal..pada mulanya agak sukar untuk kami semua hadapi..namun, dengan semangat dan tunjuk ajar daripada En. Abd. Aziz memberi kami seribu makna untuk kami tempuhi..barulah kami ketahui bahawa secara keseluruhannya inilah satu cara yang paling berkesan untuk melatih kami sebagai seorang kaunselor yang serba boleh dari pelbagai sudut...terima kasih En. Abd. Aziz..jasamu akan kami kenang sampai bila2..
Guru /pensyarah kami yang disayangi : En. Abd Aziz Mohd Yatim bersama modul-modulnya. Anda boleh melayarinya :


Jom gerak Ke SMK Dato' Harun dengan pelbagai pengisian daripada Program Motivasi "First Touch" 4, 5 & 6 Mac 2011..'Betulkan yang salah, betulkan yang betul'...

.
Kain rentang Program First Touch megah tergantung di pintu masuk SMK Dato' Harun
Majlis  penutupan bersama dengan pengetua SMK Dato'Harun dan para peserta pada 6 Mac 2011Montaj sepanjang program berjalan.

0 comments:

Post a Comment